Ja valmis ta saigi!   tikimari.ee

-
Olen alati öelnud, et meil pole kodulehte vaja - 99% minu klientidest tuleb Facebookist. Mis siin häbeneda, sihtgrupi vanus on lihtsalt selline.
Kuid kui tuli TikiMari Käsitöökool - kõik muutus. Tekkis karjuv vajadus e-poe järgi. 
Ja siin ta siis nüüd on, minu lihtne TikiMari kodulehekülg - tikimari.ee.  Lihtne, nagu ma isegi, ei mingeid hüppavad bling-bling asju!

Meil on tutvustavad lehed ja galeriid nii TikiMarile kui Käsitöökoolile. Ja meil on lõpuks pood! Nüüd on võimalik meilt osta DMC niite, stardikomplekte, töövahendeid ja kangaid, samuti koolitusi. Kõik on mõne kliki kaugusel.

Pood täieneb iga päevaga, kuid mis kõige tähtsam, nüüd on võimalus osta ka üksikute taimede juhendeid. Sest kui sa tahad ainult nõgest tikkida, ei hakka sa ju tervet koolitust sellepärast ostma. Ja nõges on juba poes olemas! Samuti soolikarohi, kummel-karikakar, angervaks, võilill jt. Ülejäänud lisanduvad lähimatel päevadel.

Ja ma luban, et nüüdsest tuleb iga nädal mõni uus taim juurde! Võite hakata mulle soovinimekirja koostama. 

Lisa kommentaar

Email again: